Posted in Natur, Panda

Hur blev det sen? 

Jag antar bra.  Tanterna på dagiset var lika underbara som jag kommer ihåg dem. Så så långt är allting bra. Det enda molnet är kanske att de andra barnen var väldigt små.  Säkerligen jämnåriga med Signe, men ändå i en helt annan värld.   Det är kanske det som är skillnaden mellan första och sista barnet.  Den som kommer sist får aldrig vara riktigt liten.  Det är bråttom ut i livet och att lära sig allt för att hinna ifatt sina syskon. Så är det också med vår tjej.  Men vänta bara tills hon får lärt upp dem på dagiset. Då lär det bli livat i holken.  🙂
Vi tog oss en vända via villan.  Satt och åt lite “kokaa” på terrassen och  smälte nya intrycken och stirrade ut på vattnet som såg mera vilt ut än tamt. Nästan som en spegelbild av mig. Panda skällde värrigare åt något som rörde sig ute i snåren. Tänk om vi ändå hade fått se en älg. Det hade livat upp vår dag. 

 På torsdag på nytt igen… 

Advertisements

2 thoughts on “Hur blev det sen? 

    1. Nja vet inte riktigt vad jag ska svara på det. De övriga barnen kändes väldigt små – eller baby som Signe själv sa…. Känns tokigt att säga så med tanke på att hon själv inte är mera än en baby. Kanske det bara är hälsosamt för henne att äntligen få börja umgås med lite jämnåriga…Det blev bara så uppenbart idag att hon lever en helt annan vardag än andra jämnåriga – helt förståeligt med tanke på att hon bor i en familj med tonåringar till syskon. Meen kanske det bara är jag som söker svårigheter… Det blir nog bra när både hon och jag hunnit vänja oss….

      Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s