Posted in musik, Sjukdom och hälsa, upplevelser

Prinsessa för en dag 

Det är inte varje dag mamma får sätta sig ner och bli ompysslad – få håret fixat och makeupen lagd. Inte den här mamman i varje fall. Sminkad av ett proffs blev jag senast för aderton år sedan, på min bröllopsdag.  Sedan dess har jag hållit mig till mascara och någon enstaka gång har jag lyxat till det och satt lite foundation. Det bör kanske också nämnas att på vår  bröllopsdag för aderton år sedan  satt jag i bilen hela vägen hem till Kronoby och gned ögonbrynen för att få bort färgen som enligt mitt tycke,  såg väldigt märkligt ut. Men inte idag.  Idag tyckte jag om kvinnan jag såg i spegeln. Hon såg  vuxen ut. Inte alls samma hålögda varelse som mötte mig i spegeln i morse.

Men nu är det kväll och kören Vilja har fått väldigt spännande foton plåtade i skogarna i Kronoby. Det är dags att tvätta bort sminket.  Imorgon är jag en vanlig Eva igen.  

Ett stort tack till Wilheminas wedding för att ni plockade fram en fin Eva igen.  Även om det bara var för en dag.   Ibland behöver man  sådana energiboostar.  Även en helt vanlig mamma som jag. 

Advertisements

2 thoughts on “Prinsessa för en dag 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s